مژه دائم

کاشت مژه دائمی در اکستنشن تهرانی

کاشت مژه طبیعی به عنوان راهی برای جبران مژه‌های ریخته شده می‌باشد که در واقع به دو روش می‌توان آن را انجام داد: کاشت مژه موقت و کاشت مژه طبیعی. کاشت یا اکستنشن موقت مژه، که در بسیاری از آرایشگاه‌ها انجام می‌گیرد، بعد از گذشت مدت زمانی باعث قارچ بر روی سطح پوست و حتی ریزش بیشتر مژه‌های باقیمانده می‌شود. در حالی که با کاشت مژه طبیعی تارهای مو از نقاط دیگر بدن جابجا شده و به محل رویش مژه‌ها منتقل می‌شوند. با این روش پس از مدتی مژه‌ها مانند گذشته شروع به رشد می‌کنند و می‌توان مژه‌هایی با مو و رویش طبیعی داشت. با تمام این تفاسیر، اگر به دنبال کلینیک کاشت مژه دائم در تهران هستید و یا حتی اگر می خواهید کاشت مژه طبیعی را در سایر شهرها انجام دهید، در این مقاله با هر آنچه درباره کاشت مژه طبیعی توسط پزشک لازم است بدانید آشنا خواهید شد.

هزینه کاشت مژه دائمی

هزینه کاشت مژه دائمی نیز مانند کاشت مو ممکن است بر اساس تعداد تار مژه کاشت شده مشخص شود. البته برای کسانی که ریزش مژه قابل توجهی داشته‌اند، قیمت کاشت مژه دائمی قابل رشد نباید عاملی بازدارنده برای عدم تمایل به کاشت مژه باشد زیرا مژه‌ها تضمین کننده زیبایی چهره و حس اعتماد به نفس افراد خواهند بود.

 چنین مژه‌هایی همانند موهای طبیعی شما رشد می‌کنند و حالت می‌گیرند. اگر به سراغ گزینه‌های دیگری مانند اکتنشن موقت مژه می‌روید به خاطر داشته باشید که نه تنها مضرات زیادی برای سلامت پوست و مژه‌های طبیعی شما خواهد داشت، بلکه هزینه ترمیم و رسیدگی به آن در طول زمان به مراتب بیشتر از هزینه کاشت مژه دائمی با جراحی خواهد بود. پس اگر می‌خواهید نه تنها برای زیبایی چشمانتان بلکه برای حفظ سلامت آن‌ها مبلغی را اختصاص دهید بهتر است چنین مبلغی صرف هزینه کاشت مژه دائمی شود.

همچنین لازم به ذکر است، انجام اصولی کاشت مژه توسط پزشک انجام می شود. هزینه کاشت مژه دائم توسط پزشک ممکن است در کلینیک‌های مختلف کمی متفاوت باشد، بنابراین پیش از انجام جراحی لیستی از تمامی گزینه‌های خود تهیه و مقایسه کنید. دقت کنید که در هر مرکز کاشت مژه، فیلم کاشت مژه دائم یا عکس نمونه‌هایی که قبلا کاشت شده نیز در آرشیو آن‌ها موجود است که می‌توانید مشاهده کنید.

انواع کاشت مژه

روش کاشت مژه دائم به دو شیوه برداشت نواری FUT یا استخراج FUE انجام می‌شود. موها از ناحیه اهداکننده برداشته شده و برای کاشت در خط مژه قرار داده می‌شوند. فولیکول اهداکننده از پوست سر و حتی گاهی اوقات از پاها برداشته می‌شوند در این صورت رشد موی مژه کاشته شده مانند ناحیه برداشت رشد کرده و باید مرتبا کوتاه شود.

روش FUE( استخراج واحد فولیکولی)

کاشت مژه با عمل جراحی FUE شامل استخراج واحدهای فولیکول به صورت جداگانه است. تک تک فولیکول‌های مو به طور مستقیم برداشت و به ناحیه گیرنده پیوند داده می‌شوند. این روش بیشتر مناسب افرای است که به دنبال روش‌های کمتر تهاجمی هستند. از آنجایی که در این روش پیوند مژه ، استخراج فولیکول‌های مو به صورت جداگانه انجام می‌شود، جای زخم و درد کمتری ایجاد می‌کند. به علاوه بیمارانی که به این روش مورد مورد جراحی قرار می‌گیرند، پس از عمل بهبودی سریع‌تری را تجربه می‌کنند.

روش FUT (پیوند واحد فولیکولی)

جراحی کاشت مژه طبیعی به روش FUT به این شکل است که یک نوار از پوست به همراه فولیکول‌های مو از ناحیه اهداکننده برداشته می‌شود و به همان صورت در ناحیه پیوند روی پلک کاشت می‌شود. این روش معمولا با ایجاد خط موی طبیعی پوششی مناسب و کاملا طبیعی به وجود می‌آورد و نتایج مطلوبی در بر دارد. همچنین دوام کاشت مژه به روش FUT نیز تاکنون بسیار رضایت بخش بوده است.

به طور کلی هر دو روش شامل بیهوشی موضعی، برداشت فولیکول از ناحیه اهدا و کاشت در ناحیه پیوند هستند. هر چند گرافت‌های اهدایی از هر نقطه ای از بدن ممکن است گرفته شوند و در افراد مختلف متفاوت است اما معمولا از پشت سر گرفته می‌شوند.

تفاوت کاشت مژه دائمی و کاشت مژه موقت

کاشت مژه طبیعی با جراحی به طور کلی با کاشت موقت آن متفاوت است. نحوه کار پزشک در کاشت مژه با جراحی بر مبنای پیوند موی طبیعی است که از بدن خود فرد گرفته می‌شود. به همین دلیل نتایج چنین عملی در صورت مراقبت درست دائمی خواهند بود. انواع مژه برای کاشت در هر فردی متفاوت است به این منظور که موی مژه از نواحی اهداکننده متفاوتی در بدن فرد می‌تواند گرفته شود، برای مثل در برخی افراد از پشت سر و در برخی دیگر از پاها گرفته می‌شود. گاهی اوقات که از موی پا برای کاشت استفاده می‌شود شباهت حالت فری آن به مژه بیشتر از موی سر است و نتایج طبیعی‌تری ایجاد می‌کند.

برای کسانی که به دنبال روش‌های کمتر تهاجمی هستند و دائمی بودن نتیجه کار چندان اهمیتی برای آن‌ها ندارد، کاشت موقت مژه یک راه جایگزین است. روش‌هایی مانند استفاده از مواد آرایشی مانند ریمل یا مواد تقویت کننده مژه، لیفت مژه، کاشت مژه یک ماهه یا روش‌های متنوع کاشت مژه که ممکن است کمی بیشتر تا حدود دو ماه نیز دوام داشته باشند روش‌های مناسبی هستند با این توضیح که مضرات‌شان را هم باید در نظر گرفت.

استفاده از مژه‌های مصنوعی با چسب‌های آرایشگاهی بعد از مدتی ممکن است باعث فعالیت قارچ بر روی پوست پلک شده و ایجاد خارش یا قرمزی کنند. برای حفظ بهداشت پلک در چنین مواردی باید مرتبا از محلول‌های ضدقارچ استفاده کرد. علاوه بر این چنین روش‌هایی معمولا هر ماه نیاز به ترمیم خواهند داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *